TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Gluten na widelcu autor: Green Peter H.R., Jones Rory
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Gluten na widelcu

Jeść czy nie jeść - cała prawda o modzie na dietę bezglutenową
(oryginalnie: Gluten Exposed: The Science Behind the Hype and How to Navigate to a Healthy, Symptom-Free Life)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Galaktyka
ISBN: 978-83-7579-551-6
Tłumaczenie: Kleszcz Ewa
Format: 16.0x24.5cm
Liczba stron: 322
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wydanie: 1, 2016 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
42,90 zł 38,60 zł

Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz R ory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.

Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.

Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Fundacja Vademecum akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier